diumenge, 1 de novembre del 2015

Crònica i fotos de l´acte en motiu del 79è aniversari de la Revolució Social‏

Ahir 19 de juliol, un cop més, i per tercer any consecutiu les organitzacions Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, la CGT del Vallès Oriental, la CNT-AIT de Granollers i comarca, el Comitè de Suport al Kurdistan i el restaurant-llibreria Anònims vam organitzar una diada reivindicativa amb motiu del 79è aniversari de la Revolució Social.

Per les organitzacions convocants el 19 de juliol recordem el procés revolucionari que es va viure a casa nostra aquell juliol de 1936. Durant aquells mesos milers de persones van passar a gestionar les seves vides assemblees, autogestió econòmica, etc. ) construint un sistema basat en els principis de la llibertat i la justícia social.

La jornada s´iniciava amb una exposició fotogràfica amb fotos de la Columna Vallès Oriental i de milicianes kurdes per seguidament iniciar el dinar. Un cop finalitzat el mateix es visualitzaren diversos documentals sobre l´acte d´homenatge a la Columna Vallès Oriental al 2004, sobre la Barcelona revolucionària i la lluita feminista al Kurdistan on els assistents discutiren i reflexionaren sobre els mateixos i la importància. En aquest sentit, es va destacar la vigència de les idees llibertàries i la importància que estan tenint les mateixes a Rojava i a Chiapas.

Per concloure la jornada, es va realitzar una concentració a la Porxada on assistiren desenes de persones per solidatizar-se amb les lluites de Chiapas i Rojava. Durant la mateixa es repartiren centenars d´octavetes per informar a les persones que en aquells es trobaven a la plaça.

Per últim, volem mostrar el nostre condol i solidaritat amb les persones de l´esquerra revolucionària turca que avui han patit un brutal atemptat a la ciutat kurda de Suruç

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental
Comitè de Suport al Kurdistan






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada