dissabte, 14 de març del 2015

NEWROZ:
Diumenge, 22 de març, celebració de l’any nou kurd a Granollers, amb música i menjar típic kurd. Els beneficis seran destinats a la Creu Roja Kurda. 

Companys/es:

Des del Comitè de suport amb el Kurdistan i l'Assemblea Llibertària del Vallès Oriental us volem convidar al dinar solidari que hem organitzat en solidaritat amb els refugiats de Kobane a Turquia. En aquest sentit, aprofitant que el cap de setmana del 21 de març es celebra el nou any kurd Newroz, volem que aquest esdeveniment serveixi per mostrar la solidaritat de la societat vallesana amb el poble kurd i la seva lluita per la llibertat i la justícia social i que serveixi de punt de trobada de totes les persones que vulguin estendre les mostres de solidaritat amb les revolucionàries kurdes.

El preu del dinar serà de 8 euros ( begudes excloses) i serà realitzat per companys de la comunitat kurda de Catalunya que ens faran gaudir amb un dinar típic d'aquest poble.

Des de fa mesos, estem treballant conjuntament per donar a conèixer el projecte social i revolucionari (assemblees populars, drets de la dona, justícia social...) que s'està desenvolupant a Rojava, i solidaritzant-nos en la lluita de milícies kurdes contra la barbàrie totalitària que representa el grup Estat Islàmic.

Són moltes les activitats que hem realitzat en aquest temps, recollida de medicaments, xerrades, concentracions, exposició fotogràfica sobre el moviment de dones, entrevistes, repartiment d´octavetes, enganxades de cartells,etc

El termni per apuntar-se és fins el divendres 20 de març a les 22h i s'haurà de pagar per avançat al restaurant-llibreria Anònims de Granollers (Miquel Ricomà 57)
Comitè de suport amb el Kurdistan
Assemblea Llibertària del Vallès Oriental

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada